הודעה לבעלי האתר

תקופת הניסיון הסתיימה, יש ליצור מנוי דרך ממשק ניהול האתר.
האתר נכנס לרשימת המחיקה ויימחק בקרוב
לחץ כאן אם אינך זוכר את כתובת ממשק ניהול האתר שלך.
מתכונים
מתכונים
שתפו אותנו בתמונות דרך הטופס למטה (נחזור אליכם) וננסה להעלות לפה 
מבוא:
אמנם אתרי אינטרנט רבים מוצפים במתכונים, אבל כאן שמנו עבורכם את המתכונים הכי טובים. חלק מהתמונות זה מה שאני הכנתי חלק מה שהגולשים וחלק מהאינטרנט אבל באמת זה מה שיוצא מומלץ לנסות!! נשמח לקבל תמונות של מה שהכנתם שימו זה מוסיף נקודות למבצעים, פרטים נוספים כאן
בכל מקרה, מי שרוצה עוד מתכונים, אתר מתכונים ב10 דקות, מומלץ מאוד , גם פודי , יש בלוגים רבים, אנחנו שמים פה מה שהכי שווה!
  • יאמיק יאוו טעיםם
  • למשקיענים :)
  • יישר כח לאפרת יעקובי שהכינה! המלצה שלה- להוסיף שוקולד צ'יפס ולהפחית מהסוכר. תודה רבה אפרת, רעיון מגניב
  • זה תמונה מהאינטרנט כמובן במילויים וצבעי מאכל שונים

מתכון לחטיף קוקוס טעיםםם

יאוו יאמיק רק לחשוב על הדבר הטעים הזה!!! ממתק טעים, גם מי שלא אוהב חמאה- באמת באמת לא מרגישים אותה. אני לא שפית או מהו אבל זה המצב... מתכון מתוק וטעים, כל מה שצריך זה להוציא את החמאה מהמקרר כמה דקות לפני. תשלחו תמונות!!! באמת תנסו זה שווה ועובד!!! 

מרכיבים:

100 ג’ חמאה רכה (בטמפרטורת החדר)
100 ג’ אבקת סוכר (שקית)
100 ג’ קוקוס (כוס וטיפה יותר)
מעט צבע מאכל וורוד- לא חובה

קוקוס לציפוי- לא חובה

 לשים את כל המצרכים בקערת המיקסר וטיפת צבע מאכל להפעיל את המיקסר ולראות אם הצבע חזק מספיק במידה ולא להוסיף עוד טיפה, כשנוצר בצק ורוד ליצור כדורים לצפות בקוקוס להניח בעטרות נייר ולקרר.😛

ממרח נוטלה- ממש כמו בחנות
כןןן הממרח השווה הזהה!! המון אנשים מאווווד אוהבים את זה אבל לא קונים מסיבות שונות:לא בריא ,יקר מאוד, אבקת חלב נוכרי \ חלב נוכרי ועוד. הבאנו מתכון קל , בריא,  לא מאוד יקר וממש טעים!! אז תכינו את הצרכים, ותוך חצי שעה בערך יש לכם משהו שווה על הלחם, עוגיה, כוס חלב וגם סתם מומלץ להחביא כדי שלא יתחסל

מצרכים:
140 גרם אגוזי לוז
1 כף אבקת קקאו
340 גרם שוקולד חלב
2-3 כפות אבקת סוכר
1/2 כפית תמצית וניל
2 כפות שמן - עדיף שמן אגוזי לוז ואם לא אז קנולה
1/2 כפית מלח
הוראות הכנה:
1. מחממים תנור ל175 מעלות.
2. מפזרים את אגוזי הלוז בשכבה אחידה על גבי תבנית אפייה. קולים בתנור במשך 7-8 דקות או עד להזהבה-השחמה קלה. עוטפים במגבת, מנערים היטב עד שהקליפה מתקלפת. נותנים להתקרר.
3. ממיסים את השוקולד במיקרוגל בפולסים של 20-30 שניות או על גבי סיר עם מים חמים. מניחים בצד להתקרר מעט.
4. שמים את אגוזי הלוז הקלופים במעבד מזון עם להב פלדה, מעבדים עד לקבלת משחה חלקה ככל הניתן, תהליך זה לוקח כ 3 דקות או יותר. מוסיפים שמן ומעבדים עד לאיחוד. מוסיפים אבקת קקאו, אבקת סוכר, מלח, תמצית וניל ומעבדים עד לקבלת משחה חלקה ככל ניתן. מוסיפים שוקולד מומס ומעבדים עד לאיחוד.
5. מעבירים את ממרח השוקולד אל צנצנת או כל כלי אחר.
6. ניתן לשמור בטמפרטורת החדר עד לכשבועיים.
בתאבון!!


עוגיות מקרון שוות
יש שאומרים שעוגיות מקרון הן העוגיות המסובכות ביותר להכנה. אחרי שתקראו את המתכון הזה, תבינו שכל אחד יכול להכין עוגיות מקרונים ללא שום בעיה. המתכון הזה למקרונים מדגים שלב אחר שלב איך מכינים את המקרונים המושלמים. יוצא 25 עוגיות (50 עיגולים, 25 סנדוויצ'ים). 
העוגיות כמובן דורשות אימון, עבודה רבה אבל התוצאה מטורפת.
כמובן שאפשר לשנות את המילוי למה שבא לכם!
מצרכים:
לעוגיות:

85 גרם אבקת סוכר
80 גרם שקדים טחונים
קורט מלח
60-65 גרם חלבונים, בטמפרטורת החדר
1/4 כוס (50 גרם) סוכר
צבע מאכל ג'ל בצבע הרצוי
למילוי:
130 גרם פטל, קפוא או טרי
200 גרם שוקולד לבן
2 כפות שמנת מתוקה
הוראות הכנה:
1. בקערת מעבד מזון שמים אבקת סוכר ושקדים טחונים. מעבדים עד שמקבלים תערובת דקה ככל הניתן. מעבירים דרך מסננת דקה. מה שלא עובר דרך המסננת לא נכנס לתערובת המקרונים.
2. בקערה נפרדת, מקציפים את החלבונים עם קורט מלח עד להופעת קצף. בהדרגה מוסיפים סוכר ומקציפים עד לקבלת קצץ יציב ונוקשה. מוסיפים צבע מאכל ומקציפים במהירות נמוכה עד לשינוי בצבע.
3. מוסיפים 1/3 מתערובת השקדים אל המרנג ומקפלים עד לאיחוד. מוסיפים 1/3 נוסף ומקפלים עד לאיחוד, מוסיפים את ה1/3 הנותר ומקפלים עד שמקבלים תערבות חלקה, סמיכה ומבריקה. דרגת הסמיכות צריכה להיות כמו של טחינה גולמית. חשוב לא לקפל יתר על המידה.
4. מעבירים את התערובת אל שק זילוף עם צנתר עגול. מזלפים עיגולים בקוטר של כ3 ס"מ על גבי משטח סיליקון או נייר אפייה שמונח על גבי תבנית אפייה. מכים את תבנית האפייה על גבי משטח העובדה מספר פעמים על מנת לשטח את העוגיות ולשחרר בועות אויר. נותנים למקרונים לעמוד בטמפרטורת החדר במשך 30 דקות. מחממים את התנור ל150 מעלות.
5. אופים את המקרונים במשך 14-15 דקות. מגש אחד בכל פעם. מוציאים מהתנור ונותנים להתקרר באופן מוחלט.
6. מכינים את המילוי: מניחים את הפטל בסיר קטן. מחממים על גבי להבה נמוכה, תוך כדי ערוב, עד שהפטל מתרכך ומבעבע מעט. מסירים מהאש ומסננים את הפטל כך שהזרעים לא יעברו. מזחירים את מחית הפטל אל הסיר, מיסויפים שוקולד לבן ושמנת מתוקה. מחממים על גבי להבה נמוכה, תוך כדי ערוב, עד שהשוקולד נמס לגמרי. מוסרידים מהאש ונותנים להתקרר מעט. מעבירים לשק זילוף ומעבירים למקרר לשעה.
7. מבין העוגיות האפויות מתאימים זוגות בגלים מתאימים. מזלפים ככפית מהמילוי על גבי צד אחד של העוגיה וסוגרים עם הצד השני.
8. מניחים את המקרונים הסגורים בקופסה אטומה ומעיבירם למקרר ל24 שעות.
• הכנת מקרונים דורשת אימון, לכן אם לא יוצא לכם בפעם הראשונה, אין סיבה לדאגה, קצת אימון ובסוף תלמדו להכין עוגיות מושלמות.
בתאבון ובהצלחה!!!
מתכון לעוגיות חמאת בוטנים מ3 מצרכים-
כ16 עוגיות
מצרכים:
250 גרם חמאת בוטנים
1 ביצה
3/4 כוס (150 גרם) סוכר
הוראות הכנה:
1. מחממים תנור ך180 מעלות.
2. בקערה גדולה שמים חמאת בוטנים, ביצה ובוכר. מערבלים עד לאיחוד מלא.
3. יוצרים כ16 כדורים קטנים ומסדרים אותם על גבי תבנית מרופדת בנייר אפייה. 4.
בעזרת מזלג לוחצים בעדינות על גבי הכדורים לאורך ואז ולרוחב ומשטחים אותם מעט. 5.
אופים את העוגיות במשך 8-10 דקות, עד שהעוגיות מתחילות להשחים.
​​​​​​​מקררים כ5-10 דקות על גבי התבנית, מעבירים אל רשת צינון ונותנים להתקרר באופן מלא.
מתכון לאצבעות שום-
הפעם אתן מתכון שקיבלתי מהמורה שלי. טעים, קל, מהיר ושווה! מתאים לארוחות קלילות וטעימות 
הצעת הגשה- מתבלי גבינות (גבינה ואבקת שום, גבינה וזעתר, גבינה ופפריקה ועוד)
 חומרים לבצק:
0.5 ק"ג קמח
10 גרם סוכר
150 מ"ל מים פושרים
5 גרם שמרים יבשים
5 גרם מלח
50 מ"ל שמן
1 ביצה
חומרים לתיבול:
100 מ"ל שמן זית (אפשר גם שמן אחר)
10 גרם פטרוזיליה מיובשת או זעתר
15- 20 גרם שום כתוש
2 גרם מלח
אופן ההכנה:
הכניסי את הקמח, השמרים והסוכר לקערה וערבבי מעט.
הוסיפי את שאר המצרכים וערבבי היטב (אפשר במיקסר המיועד ללישה).
כדאי להתפיח את הבצק  כשעה.
 
לחתוך מהבצק אצבעות בעובי של 2 ס"מ בערך,
להניח את האצבעות על תבנית אפייה עם מעט רווח
להבריש את האצבעות עם התיבול
לאפות 10-12 דקות עד שהתחתית מזהיבה
להבריש שוב בתיבול מיד כשמוציאים מהתנור.
 
לבריאות!!
 
מתכון לפנקיקס-
כולם קוראים לזה פנקיקים, זה לא נכון לומר ככה, בעברית אומרים חמיטות, אבל... זה לא נשמע טוב, באנגלית, אומרים פנקיק או ברבים- פנקיקס, בישראל נוהגים לומר פנקיקים אבל זו לא מילה, גם בעברית, גם באנגלית וגם... בצרפתית (קרפ)
זה מתכון חרוש, שאני מכינה פעם ביומיים, אז אם בא לכם לפנק את עצמכם במשהו מתוק, חם, טעים ו"מבושל" נסו את זה! ברור שיהיה שווה!! 
2 כוסות חלב או 2 שמנות
4 כפות שמן
2 ביצים
1 שקית אבקת אפייה
1 שקית סוכר וניל
2 כוסות קמח
4 כפות סוכר- תלוי מה אתם שמים למעלה
תוספות- סירופ מייפל או שוקולד, סוכריות צבעוניות, פרות יער, שוקולד צ'יפס
מערבבים את כל המצרכים לפי הסדר, מחממים שמן במחבת, מטגנים, הופכים, מוציאים.
בתאבון!!
תגובות הוסף תגובה הוסף תגובה
1.
בקשר להאכל
26/11/20 21:25
מאת: מנהל האכל
נא לא להכין זה רעל
Coi בניית אתרים
   הודעה לבעלי האתר

תקופת הניסיון הסתיימה, יש ליצור מנוי דרך ממשק ניהול האתר.
האתר נכנס לרשימת המחיקה ויימחק בקרוב
לחץ כאן אם אינך זוכר את כתובת ממשק ניהול האתר שלך.
דף הבית